U bent hier: Activiteiten / Uitzonderlijke activiteiten / KSOVA On Tour: citytrip Liège + wedstrijd Standard de Liège - KAA Gent

KSOVA On Tour: Liège

 

Zondag 24 januari 2016

hele dag

 

Liège (Luik)

Provincie Luik

 

Inschrijvingen afgesloten!

KSOVA On Tour: citytrip Liège + wedstrijd Standard de Liège - KAA Gent

 

De eerste KSOVA On Tour was jammer genoeg door de verplaatsing van de wedstrijd afgelast, maar hier is ze dan weer met een uniek aanbod!

 

Op zondag 24 januari 2016 trekken enkele leden van KSOVA naar de stad Liège (Luik). Er wordt 's morgens rond 11 uur vertrokken in Antwerpen. De autorit neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Tegen dat we aankomen is het dan etenstijd, met zijn allen gezellig in een lokale zaak gaan eten om ons best Frans naar boven te halen!

 

Nadat het eten wat gezakt is, wordt het tijd om ook de stad eens te bezichtigen en de bezienswaardigheden onder de loep te nemen: Bueren trap, het station Guillemins, de doopvonten van Saint-Barthélemy, de ‘Coteaux de la Citadelle’, het historisch centrum, de oevers van de Maas, de zondagsmarkt van la Batte en veel meer!

 

Na een tweetal uurtjes rondwandelen in de prachtige Luikse stad trekken we richting Stade Maurice Dufrasne (ook wel Sclessin genoemd), de hel van Standard de Liège. Om 18 uur wordt daar dan de aftrap gegeven aan een belangrijke Jupiler Pro League-wedstrijd tegen de kampioen KAA Gent die het ongetwijfeld niet gemakkelijk zal hebben om hier de drie punten te rapen.

 

Na de wedstrijd keren we terug huiswaarts. In tegenstelling tot de lokale mensen, kunnen we ons niet permitteren om de maandag erop af te bellen "wegens ziekte". Bij de arbeiders en fans van Standard is dat blijkbaar een gewoonte na hun winst. De economie van België wordt in principe bevorderd met de thuisnederlagen van Standard.

 

************************************

INSCHRIJVEN:

 

* e-mail of bericht sturen naar Jiri Bergs

* Kopie scheidsrechterskaart 2015-2016 sturen naar info@ksova.be. Er worden dan gezamenlijk tickets aangevraagd. Bij beperkt aantal: wie het eerst stuurt, die het eerst maalt.

* Verlof aanvragen op E-kickoff voor zondag 24 januari 2016 (deadline 1 januari 2016)

© 2016 | Jiri Bergs | K.S.O.V.A. vzw

Inspired by www.sdworx.be