5e Ledenvergadering

met gastspreker Paul Allaerts

 

Vrijdag 4 maart 2016

20:00

 

De Brug vzw

Waesdonckstraat 1

2640 Mortsel

 

Enkel voor KSOVA-leden

5e Ledenvergadering - gastlezing Paul Allaerts

 

Op vrijdag 4 maart 2016 hebben we een bijkomende ledenvergadering gepland die oorspronkelijk niet in de kalender stond. Op die dag komt Paul Allaerts, Director Refereeing KBVB, een gastlezing geven over zijn loopbaan als internationale scheidsrechter, wat tips & tricks voor de scheidsrechters en vooral zijn functie als Director Refereeing.

 

Voor zij die Paul Allerts niet goed kennen, een klein curriculum:

Paul Allaerts (Wikipedia)

 

Paul Allaerts (Mol, 9 juli 1964) is een Belgisch voormalig voetbalscheidsrechter. Hij is twee jaar na elkaar bekroond door de Belgische trainers en spelers tot scheidsrechter van het jaar. In 2012 werd hij talenten begeleider bij de UEFA.

 

Paul Allaerts was sinds 1985 scheidsrechter en debuteerde in 1996 op het hoogste niveau in de Belgische competitie. Allaerts floot Champions League-wedstrijden en duels in de UEFA Cup. In 2009 stopte hij op 45-jarige leeftijd met fluiten.

 

In januari 2013 werd Allaerts technisch directeur van de KBVB. Nu is hij Director Refereeing van de KBVB.

De vergadering start om 20 uur, zoals gewoonlijk in De Brug te Mortsel. Na het officiële gedeelte van het bestuur (nieuws binnen de vereniging, cijfers, aantal leden, activiteiten, etc.) is er een klein pauze voorzien. Om 21 uur start dan de gastlezing door Paul Allaerts.

 

De vergadering en de gastlezing is exclusief voor de KSOVA-leden. Niet-leden mogen niet deelnemen aan deze activiteit. Er is steeds de mogelijkheid om het lidgeld ter plaatse te betalen. Meer info over de lidmaatschap >>

© 2016 | Jiri Bergs | K.S.O.V.A. vzw

Inspired by www.sdworx.be