U bent hier: Leden / Lid worden

Word lid

 

 

 

 

Klik op de knop om uw lidmaatschap in orde te brengen.

Ook zij zijn lid van KSOVA:

Omar El Filali

Ella De Vries

Dirk Schoenmaeckers

Lid worden van de oudste scheidsrechtersvriendenkring in België & Europa

 

Hoe word ik lid van KSOVA?

 

Klik op de witte knop 'Lid worden >>' en vul alle gegevens in het formulier in. We vragen hierin naar uw naam, adres, contactgegevens, persoonlijke gegevens en voetbalgegevens. Wanneer u klaar bent, krijgt u onze bankgegevens tevoorschijn. U stort het bedrag van € 30,00 op onze bankrekeningnummer met als mededeling 'Lidgeld 20xx-20xx'. Dat is het.

 

Wat is de bankrekeningnummer van KSOVA?

 

De bankrekeningnummer van KSOVA is BE07 0011 7975 9466.

 

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

 

Het lidgeld is vastgesteld op € 30,00 per seizoen.

Beginnelingen (1e jaar scheidsrechter KBVB) genieten het eerste seizoen van gratis lidmaatschap.

Vanaf het daarop volgende seizoen betalen ze ook het lidgeld.

 

Wat houdt mijn lidgeld allemaal in?

 

Je mag wekelijks deelnemen aan onze KSOVA Trainingen geleid door de eersteklassescheidsrechter Wim Smet.

Zijn oefeningen zijn meestal gebaseerd op de oefeningen van professor Werner Helsen die ook de internationale (FIFA) scheidsrechters begeleidt.

 

Daarnaast mag je vanaf de leeftijd van 16 jaar deel uitmaken van onze voetbalploeg. Enkele keren per seizoen (bijna elke maand) spelen wij vriendschappelijke wedstrijden tegen andere scheidsrechtersverenigingen, zowel thuis als op verplaatsing. Occassioneel spelen we ook tornooien, meestal in de zomerperiode.

 

Voor al deze sportieve activiteiten ben je verzekerd door onze vereniging.

 

Als lid van KSOVA mag je dan naar onze ledenvergaderingen komen om het contact met de collega's-scheidsrechters te onderhouden, ervaringen uit te wisselen en om up-to-date te blijven van de nieuwigheden binnen de vereniging, alsook binnen de KBVB - VFV. Elke ledenvergadering heeft een bepaald thema: een eetactiviteit, een gastspreker of een andere activiteit. Zo mochten we bv. tijdens het seizoen 2015-2016 de internationale scheidsrechter Sébastien Delferière ontvangen.

 

Ten slotte ben je welkom op de speciale activiteiten: KSOVA On Tour waarbij we naar een speciaal gekozen voetbalwedstrijd gaan kijken, Worstenbrood en Appelbol met de trainingsvrienden in het begin van het nieuwe jaar, KSOVA goes Paintball, KSOVA Kulinair, enzoverder.

 

© 2016 | Jiri Bergs | K.S.O.V.A. vzw

Inspired by www.sdworx.be