2e Ledenvergadering

 

vrijdag 28 oktober 2016

aanvag om 20u00

 

De Brug vzw

Waesdonkcstraat 1,

2640 Mortsel

 

2e Ledenvergadering - Gastsprekers E. Kasprzak & M. Cornelis

 

Op vrijdag 28 oktober 2016 organiseert KSOVA haar 2de Ledenvergadering van dit seizoen.

 

Na het korte officiële gedeelte van KSOVA laten we graag het woord over aan onze gastsprekers Ernie Kasprzak, lid van het Bureau Arbitrage Antwerpen en Marc Cornelis, Referee Ambassador bij K. Berchem Sport 2004.

 

Ernie Kasprzak komt wat meer toelichting geven over de richtlijnen die Bureau Arbitrage Antwerpen uitdraagt naar haar scheidsrechters en kaart de belangrijkste punten aan die scheidsrechters nog regelmatig fout doen. Op die manier wilt het Bureau Arbitrage Antwerpen de meest voorkomende fouten eruit halen en de scheidsrechters kansen bieden om zich te ontplooien en betere verslagen te halen.

 

Voor het gedeelte van Marc Cornelis hebben we ook Antwerpse clubs per mail uitgenodigd om deel uit te maken van de vergadering. Marc zal vertellen over de implementatie van Referee Ambassadorship in zijn club, de voor- en nadelen hiervan, de mogelijkheden die er zijn en staat graag te woord om de vragen van de aanwezige clubs en scheidsrechters te beantwoorden. Referee Ambassador biedt veel mogelijkheden om het scheidsrechtersaantal op termijn terug op te krikken, maar het geraakt in onze provincie moeilijk van de grond. Marc wil voor de provincie Antwerpen een voorbeeld geven voor de vele clubs.

 

De vergadering begint stipt om 20 uur. De deuren gaan open vanaf 19u30. De vergadering vindt plaats op onze getrouwde locatie DE BRUG te Waesdonckstraat 1, 2640 Mortsel. Bekijk hier de wegbeschrijving.

 

 

 

Koninklijke Scheidsrechtersovereenkomst van Antwerpen

 

Maatschappelijke zetel: K.S.O.V.A. vzw, Oudekerkstraat 83, 2018 Antwerpen

Lokaal: De Brug vzw, Waesdonckstraat 1, 2640 Mortsel

Ondernemingsnummer: BE 0891.319.043

Bankrekeningnummer: BE07 0011 7975 9466

E-mail: info@ksova.be

 

Aangesloten bij KBVB en Voetbal Vlaanderen onder het stamnummer 1773

© Jiri Bergs 2017

Creator and webmaster