FAQ

Ik log in via https://rbfa.okta.com met mijn e-mailadres en wachtwoord, maar na het inloggen krijg ik "U heeft geen app's" te zien.


RefAssist gebruikt de Okta-omgeving als inlogplatform, maar inloggen moet gebeuren via https://rbfa.refassist.com.


Het lukt me niet om in te loggen via https://refassist.com.


Https://refassist.com is de link naar de algemene informatie over het platform dat door verschillende sportfederaties (zoals KNHB, Tennis Vlaanderen, MJSZ, etc.) gebruikt wordt om scheidsrechters aan te duiden. Het inloggen gebeurt uitsluitend via https://rbfa.refassist.com.


Kan ik RefAssist zelf contacteren?


Neen. De scheidsrechters mogen geen contact hebben met RefAssist. De bedoeling is dat in eerste instantie de key users van de vriendenkring aangesproken worden. Bij KSOVA zijn dat Christophe Lenaers, Vincent Pougnaud en Ilias Ben Saddik. In tweede instantie kan men het secretariaat contacteren tijdens de kantooruren.


Wie moet ik contacteren indien ik een probleem ondervind?


De bedoeling is dat in eerste instantie de key users van de vriendenkring aangesproken worden, zeker als je een probleem ondervindt in het weekend, bijvoorbeeld op je wedstrijd. Bij KSOVA zijn Christophe Lenaers, Vincent Pougnaud en Ilias Ben Saddik de key users. In tweede instantie kan men het secretariaat contacteren tijdens de kantooruren.


Hoe kan ik de aanduidingen van mijn collega's zien?


Dat is voorlopig niet mogelijk in RefAssist, maar dat wordt ongetwijfeld nog toegevoegd. Op http://liekensweb.be/voetbal/index.php?reeks=antdesdownP (website van een collega-scheidsrechter) kan je alle aanduidingen terugvinden. Let op: dit is geen officiële website.


Ik ben aangeduid voor een wedstrijd, maar ik moet helaas afmelden. Wat moet ik doen?


Indien je het secretariaat kan bereiken tijdens de kantooruren, meld je je af via het secretariaat. Dat kan je doen door te bellen (+32 3 355 27 30) of te mailen (psc.foot.antwerpen@voetbalvlaanderen.be). Buiten de kantooruren of in het weekend bel je naar de permanentie. Wie van permanentie is, kan je zien op RefAssist bij je aanduiding, via de knop "Permanentie".


Moet ik het wedstrijdblad invullen via RefAssist?


Neen. Het invullen van de wedstrijdbladen gebeurt nog steeds via https://www.wedstrijdbladen.be/.


Kan ik als assistent-scheidsrechter het wedstrijdblad bekijken zoals mogelijk was in E-kickoff?


Op dit moment niet, maar dit werd reeds aangekaart bij RefAssist.