Grote opkomst voor 3e editie KSOVA Online Quiz

Grote opkomst voor 3e editie KSOVA Online Quiz


Het zit er weer op! 13 rondes, 65 vragen en vooral: meer dan 60 deelnemers! Onze 3e editie van de KSOVA Online Quiz, die we voor de gelegenheid hadden opengesteld voor niet-leden, was een waar succes.


Doorheen de mix van makkelijke en moeilijkere vragen veranderde de samenstelling van het podium regelmatig, want wie Kahoot zegt, zegt ook snel en correct antwoorden. Maar uiteindelijk kon er maar één de winnaar zijn: Philippe Tanésy, die met 61 correcte antwoorden de wedstrijd domineerde, mag zich terecht de KSOVA Quizkampioen noemen.


Voor de plaatsen 2 tot en met 4 hadden we dan weer een fotofinish nodig, want alles lag daar op een zakdoek en de laureaten eindigden op slechts enkele punten van elkaar. Pieter Hermans en Jasper Saenen, respectievelijk tweede en derde, vervolledigden het podium én vertegenwoordigden tevens de STVV Referee Academy.


Jens Van den Eynde konden we dan weer als eerste KSOVA-lid terugvinden op een vierde plaats, op een zucht (letterlijk: op 22 punten) van het podium gestrand. Jari Van Vliet, lid van KSOLEO, vervolledigde onze Top 5, waarvan iedereen naar huis ging met een mooie cadeaubon van KadoNation.


En de overige deelnemers? Die gingen naar huis (of bleven thuis, want deze editie gebeurde wederom volledig digitaal) na een leuke avond en waren nadien ook vol lof over de plezante quiz. Hierbij nogmaals dank aan iedereen die heeft deelgenomen en deze editie tot een succes heeft gemaakt.

Een woord van dank richten we ook aan onze gelegenheidsquizmaster Kurt Heyrman, die de quiz had opgesteld en dus ook mocht presenteren.


Wij horen in de wandelgangen al geruchten dat een vierde editie in de maak zou zijn.

Of dit klopt komt u alleen te weten door onze website en onze sociale media in de gaten te houden!


********************

Een speciale dank aan de volgende deelnemende verenigingen:


Author unknown. KSOVA does not possess any of the shown materials. The author may always claim this video.