KSOVA Nieuwjaarsreceptie 2019

KSOVA Nieuwjaarsreceptie


vrijdag 4 januari 2019

vanaf 19u30


De Koffiefabriek

Minderbroedersrui 49

2000 Antwerpen

KSOVA Nieuwjaarsreceptie 2019


Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse KSOVA Nieuwjaarsreceptie die zal doorgaan op vrijdag 4 januari 2019 vanaf 19u30 op een fantastische locatie in het hartje van Antwerpen gelegen te Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen, dichtbij het bruisende leven van Antwerpen (Groenplaats), makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (tramhalte van tram 7 vóór de deur) en Vélo'kes, met verschillende parkeermogelijkheden op straat en in de buurt (Rijnkaai, Scheldekaaien, Groenplaats, ....).


In een zeer gezellige ruimte ontvangen wij u graag vanaf 19u30 met cava, fruitsap of alcoholvrije cava.

Vanaf 20u00 serveren wij u doorlopend soep, verschillende hapjes en sluiten we af met een dessert.

Rond 21u00 worden er verschillende speeches gegeven om het officieel gedeelte af te sluiten en aan een amusante avond te beginnen als opwarming op het nachtleven van Antwerpen na de KSOVA Nieuwjaarsreceptie.


Als lid van K.S.O.V.A. geniet jij en jouw partner van deze gratis nieuwjaarsreceptie waarop we jou (jullie) graag verwelkomen om samen met ons en de andere leden (en hun partners) het nieuwe jaar goed in te zetten en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.


Om een schatting te hebben van het aantal aanwezigen (leden + partners) vragen wij u beleefd om het volgende formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/3mdsAPEX7WJM9A6p2.


Alvast bedankt en we kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen!