KSOVA Algemene Vergadering & Gala van de Gouden Fluit 2022

KSOVA sluit seizoen af met Algemene Vergadering & Gala van de Gouden Fluit


Op vrijdag 10 juni 2022 stonden naar jaarlijkse traditie de Algemene Vergadering & Gala van de Gouden Fluit op het programma. Hiermee sluiten we op feestelijke wijze het seizoen 2021-2022 af.


Na een warm ontvangst met een glaasje sap of cava werden de aanwezigen verwelkomd door aftredend voorzitter Jiri Bergs.


Verantwoordelijke Opleider Robert Devos nam namens het Bureau Arbitrage het woord en lichtte de wijzigingen en de verschuivingen toe die de centralisatie van het Bureau volgend seizoen teweeg zullen brengen. Ook gaf hij alvast de verschillende locaties voor de fysieke en theoretische testen mee voor volgend seizoen, het belang hiervan werd dan ook benadrukt.


1e Ondervoorzitter Christophe Lenaers mocht dan weer het jaaroverzicht voor zijn rekening nemen, waarbij we konden terugblikken op de leuke activiteiten die wij dit seizoen hebben mogen organiseren. Jiri lichtte dan weer de boekhoudkundige cijfers en de begroting toe, die door twee aanwezige effectieve leden werden gecontroleerd en goedgekeurd.


Tijdens deze onderbreking werden de aanwezigen getrakteerd op heerlijke Croque Monsieurs, met liefde voorbereid door feestbestuurder Vincent Eeman.


Nadat de magen gevuld waren, was het tijd om te stemmen. De effectieve leden mochten aangeven of Christophe Lenaers, die aan het einde van zijn 2e mandaat zat, opnieuw tot het bestuursorgaan mocht toetreden. Met 16 van de 20 stemmen kreeg hij dan ook groen licht om er komende 3 jaar weer voluit voor te gaan.


Tijdens het Gala van de Gouden Fluit werden uitzonderlijke prestaties en verwezenlijkingen in de verf gezet. We zetten ze graag voor u op een rijtje:


  • Lid van Verdienste: Filip Vandeputte
  • Winnaar van de Fox Cup: Yvo Driesen
  • Belofte van het Jaar: Simon Tilkin
  • AR van het Jaar: Nemo van Hoof
  • Futsalref van het Jaar: Vincent Eeman
  • Winnaar van de Gouden Fluit 2022: Christophe Lenaers


Nadat de prijzen waren uitgedeeld, was het tijd om afscheid te nemen van twee bestuurders: Secretaris Tim Janssens en Voorzitter Jiri Bergs hadden eerder dit seizoen al besloten om hun functie als bestuurder neer te leggen op het einde van het seizoen, op deze Algemene Vergadering werden ze in de bloemetjes gezet voor hun puike prestaties de afgelopen jaren.


Na afloop kon er nog bijgepraat worden met de nodige versnaperingen. Zij die er echt geen genoeg van konden krijgen werden uitgenodigd in the Villa, waar KSOVA voor een traktatie van formaat gezorgd had om zo de avond feestelijk af te sluiten.


Het Bestuur van Koninklijke Scheidsrechtersovereenkomst van Antwerpen (KSOVA) wil via deze weg dan ook alle aanwezigen, alle laureaten, alle sponsors en alle leden en sympathisanten bedanken voor dit seizoen. Wij kijken er alvast naar uit op jullie in het seizoen 2022-2023 weer leuke activiteiten te presenteren bij dé Vriendenkring van’t Stad.