KSOVA Nieuwjaarsreceptie 2020

KSOVA Nieuwjaarsreceptie


vrijdag 3 januari 2020

vanaf 19u30


De Koffiefabriek

Minderbroedersrui 49

2000 Antwerpen

Bekijk de foto's van vorig jaar:

KSOVA Nieuwjaarsreceptie 2019


Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse KSOVA Nieuwjaarsreceptie die zal doorgaan op vrijdag 3 januari 2020 vanaf 19u30 op de fantastische locatie in het hartje van Antwerpen van vorig jaar gelegen te Minderbroedersrui 49, 2000 Antwerpen, dichtbij het bruisende leven van Antwerpen (Groenplaats), makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (tramhalte van tram 7 vóór de deur) en Vélo'kes, met verschillende parkeermogelijkheden op straat en in de buurt (Rijnkaai, Scheldekaaien, Groenplaats, ....).


In de zeer gezellige ruimte ontvangen wij u graag vanaf 19u30 met cava, fruitsap of alcoholvrije cava. Vanaf 20u15 serveren wij u doorlopend soep, verschillende hapjes en sluiten we af met een dessert. Tussendoor worden er verschillende speeches gegeven (o.a. door François De Leeuw, Robert Devos, uitgenodigde Bureau Arbitrage Antwerpen en Jiri Bergs). Na het eten kan de amusante avond beginnen als opwarming op het bruisende nachtleven van Antwerpen na de KSOVA Nieuwjaarsreceptie.


Als lid van K.S.O.V.A. (lidgeld 2019/2020 betaald of beginneling mei 2019 of beginneling september 2019 of ere-voorzitter of ere-lid) geniet jij en jouw partner van deze gratis nieuwjaarsreceptie waarop we jou (jullie) graag verwelkomen om samen met ons en de andere leden (en hun partners) het nieuwe jaar goed in te zetten en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.


Om een schatting te hebben van het aantal aanwezigen (leden + partners) vragen wij u beleefd om het volgende formulier in te vullen: https://forms.gle/GUBJg3Q1WTCwhv936.


Alvast bedankt en we kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen!Deze receptie is volledig GRATIS voor leden K.S.O.V.A.


Als lid van K.S.O.V.A. geniet jij en jouw partner van deze gratis nieuwjaarsreceptie waarop we jou (jullie) graag verwelkomen om samen met ons en de andere leden (en hun partners) het nieuwe jaar goed in te zetten en elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar.Tijdstip en planning van het evenement


vrijdag 3 januari 2020 vanaf 19u30


19u30 - 20u15 | Ontvangst met cava, fruitsap en alcoholvrije cava
20u15 - 22u30 | Soep, verschillende hapjes (vis, vlees en vegetarisch) en een dessert
22u30 - ....u.... | Amusement (muziek, zingen, dansen, drinken, ...)


Tijdens de avond zullen ook traditioneel enkele speeches worden gegeven, namelijk door:


- François De Leeuw, ex-verantwoordelijke opleider K.S.O.V.A.
- Robert Devos, verantwoordelijke opleider K.S.O.V.A.
- uitgenodigde Bureau Arbitrage Antwerpen
- Jiri Bergs, voorzitter K.S.O.V.A.