KSOVA Openingsactiviteit 2020 - verslag

Verslag KSOVA Openingsactiviteit 2020


Donderdag 15 oktober 2020 vond naar jaarlijkse gewoonte onze KSOVA Openingsactiviteit plaats. Deze werd dit jaar later in het najaar georganiseerd dan gewoonlijk door de COVID-19 pandemie. Deze laatste heeft bijna onze activiteit volledig doen annuleren. Eerder die week heeft Voetbal Vlaanderen beslist om de kampioenschapswedstrijden volledig stop te zetten. De vriendschappelijke wedstrijden mochten nog wel plaatsvinden. Na een intern overleg binnen het bestuursorgaan werd toch beslist om de activiteit alsnog te laten doorgaan, met inachtname van de nodige maatregelen. Met die maatregelen hadden we al ervaring bij het organiseren van de Algemene Vergadering & het Gala van de Gouden Fluit.

Na afgelopen twee jaar onze KSOVA Openingsactiviteit te hebben laten plaatsvinden op de voetbalvelden van KSK Wilrijk, werd dit jaar opnieuw teruggekeerd naar de grasmat van het huidige TOR Deurne Pirates (vroeger Rochus Deurne) te Boterlaarbaan 150, 2100 Deurne. Hier konden we de activiteit veilig laten verlopen, zonder inmenging met andere personen, in de grote kantine van TOR Deurne Pirates.


KSOVA Jong  2-7  KSOVA Oud


De avond werd ingezet door een sportieve voetbalwedstrijd tussen de jongere en oudere leden van onze vereniging. Yvo Driesen, één van de meest ervaren refs van onze vereniging, was de scheidsrechter van dienst. De oude garde van KSOVA kwam al snel tot het scoren in de beginfase van de wedstrijd. Later leek de wedstrijd gespeeld wanneer door ‘miscommunicatie’ achterin de 0-2, één maand voor Sinterklaas, cadeau werd gegeven. De U25 bleef ondanks de score en numerieke achterstand strijdvaardig. Via een mooie combinatie langs links werd de aansluitingstreffer op een presenteerblaadje geserveerd aan de sportbestuurder Cedric Marranita Livreiro. De jonge garde werd sterker en sterker maar kon niet gelijkmaken voor de rust. We gingen dus rusten bij een 1-2 tussenstand.


Met volle moed heeft de U25 de tweede helft aangevat, tevergeefs geraakten de vele doelpogingen niet gekaderd en werd aan de overkant een koude douche gegeven door de 1-3. De jongeren bleven met veel vertrouwen spelen en dat resulteerde via een mooie individuele actie van onze sportbestuurder Ilias Ben Saddik, die eerder een assist gaf aan de tegenpartij voor de 0-2, tot de 2-3. Lang konden de jongeren niet genieten van het goed gevoel want al snel brak het team, mede door blessures. De score liep uit tot 2-7 waarbij de oude garde een duidelijk overwicht heeft getoond. Een zeer ervaren en goed combinerend team heeft zo deze editie op zijn naam geschreven.


Ploeg KSOVA Jong (-25): Michael Kopczynski, Senne Boeckx, Jarne Buysse, Joshua Blommaert, Cedric Marranita Livreiro, Fazin Ahmad, Veli Han Selaniklioglu, Seppe Huysmans, Ilias Ben Saddik en Vincent Eeman (5 à 10 minuten)

Ploeg KSOVA Oud (+25): Eren Sal, Omar El Filali, Abdul Taylor Kargbo, Mohammed Hichour, Jens Van den Eynde, Bilal El Filali, David Vidal Y Dieste, Amine El Hilali, Jamal El Fadili en Harold Verwey.


Spaghetti


Na de wedstrijd verzamelden de scheidsrechter, de voetballers en andere afgezakte leden (Dirk Schoenmaeckers, Abdeslem Achagui, Guido Van Hove, Abdul Yilmaz, Oscar Henneuse, etc.) in de kantine voor de eetactiviteit. Ook hier heeft het bestuursorgaan voor een alternatief moeten zorgen. Een BBQ was immers niet meer gepast qua weersomstandigheden, maar ook niet veilig in de COVID-19 tijden. Daarom werd de leden aangeboden om een spaghetti, een drankje en een dessertje aan te bieden voor de prijs van € 10,00. Helaas is het personeel van Lunch Garden Borsbeek (onze sponsor) vergeten om het dessertje voor te bereiden. Hierdoor hebben wij dat jammer genoeg niet kunnen aanbieden waarvoor onze excuses aan de eters! Wel hebben wij extra porties spaghetti kunnen aanbieden ter compensatie zodat iedereen zijn buikje rond heeft kunnen eten.

De feedback van de leden was dan ook heel positief en het eten heeft iedereen gesmaakt!
We kunnen concluderen dat de eetactiviteit heel goed, vlot en veilig verlopen is.

Dankwoord

We willen Lunch Garden Borsbeek bedanken om de spaghetti, de saus en de kaas aan te leveren.
Ook hadden we graag TOR Deurne Pirates bedankt voor de terbeschikkingstelling van het terrein en de kantine.
En ten slotte onze nieuwe sponsor Bakkerij Smouts voor het brood bij de spaghetti


----------------


Bekijk alle foto's van de KSOVA Openingsactiviteit 2020 op de volgende link:

https://photos.app.goo.gl/WWqAJdCp3dwPzhTH7