Verslag KSOVA goes Minigolf 2021

Verslag KSOVA goes Minigolf 2021


Op ‘Moederkesdag’ rond 14u verzamelden 12 deelnemers voor de jaarlijkse afspraak op de minigolf van het Rivierenhof. Een stralende zon was van de partij en dat was ook te merken aan het volk en daarom was het even aanschuiven voor we eraan konden beginnen.


We deelden ons op in 3 groepen van 4 personen. Een groep met de vrouwelijke kant van het gezin Driesen, een groep met ervaring en dan nog een groep met de secretaris en zijn vrouw aangevuld met Oscar Henneuse en Franco Sannicolo.


De warmte maakte het hier niet makkelijker op en de staat van het terrein zorgde ook soms voor de nodige frustratie. Het lijken de woorden van een trainer die net verloren heeft maar het was ook van toepassing deze zondag.


Na anderhalf uur verzamelden de deelnemers op het terras van de minigolf nadat ze hun ronde wisten af te werken. De secretaris had er voor gezorgd dat de verfrissing op tafel stond te wachten zodat iedereen klaar was voor de klassering van de dag.


Deelnemen is belangrijker dan winnen kan dan wel een mooi spreekwoord zijn maar toch wil iedereen stiekem de winnaar zijn. Om sommige spelers een beetje te sparen, beperken we ons tot de eerste 3 van vandaag.


Op de 3de plaats Oscar Henneuse met 60 slagen, op de 2de plaats Yvo Driesen met 56 slagen en op de 1ste plaats onze secretaris Tim Janssens met 52 slagen. Dit was amper 7 slagen boven het baangemiddelde.


Het was een zeer geslaagde middag onder een stralende zomerzon met een mooie opkomst van onze leden en familieleden.
Op naar de volgende editie!


Bekijk de foto's op de volgende link: https://photos.app.goo.gl/NoxDnQh8dHYzANrS9.