Sponsors

Sponsoring

Stuur ons gerust jouw voorstellen tot sponsoring.

...

Sponsors laten de vereniging in het leven


Als een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) zijn wij strikt afhankelijk van de financiële en materiële steun door onze sponsors. Zij maken het ons mogelijk om campagnes te voeren om nieuwe scheidsrechters te rekruteren waaronder een groot deel onder onze vereniging valt, bestaande scheidsrechters naar onze vereniging te lokken en deze twee groepen interessante activiteiten aan te bieden. Kortom, zij maken het mogelijk dat wij onze leden een waaier aan activiteiten kunnen aanbieden, soms tegen een voordelige prijs. Zij helpen ons om een soort van 'Employer Branding' te creëren en onze binding met de leden sterker te maken.


Met elke potentiële sponsor kijken we afzonderlijk hoe we een sponsorovereenkomst kunnen afsluiten.

Bij de ene sponsor gaat dit puur om een financiële bijdrage met enkel vermelding op onze website, de andere draagt weer ook materieel bij en vraagt bv. enkele keren verplicht per seizoen een aankoop te doen.


De minimumwaarde voor sponsoring van onze vereniging bedraagt € 100 in geval dat u een overeenkomst wil sluiten met wederzijdse verwachtingen. Wilt u ons financieel steunen zonder tegenprestatie? Dit kan vanaf elk bedrag uiteraard. In dat geval bent u een steunende lid die tevens welkom is op onze activiteiten zoals de Nieuwjaarsreceptie.


Welke mogelijkheden zijn er allemaal?


* vermelding logo van uw bedrijf op onze website (slideshow)

* aparte rubriek bij het tabblad 'Sponsors' met de voorstelling van uw bedrijf en de producten of diensten die uw bedrijf levert

* vermelding in onze publicaties (affiches, ledenboekjes, reglementenquizen, presentaties, etc.)

* mogelijkheid tot verdelen van flyers van uw bedrijf in ons ledenbestand of op onze activiteiten of vergaderingen

* promoties of reclames van uw bedrijf publiceren/delen op onze Facebook-pagina

* verwijzen naar uw bedrijf (interessant voor sportwinkels met scheidsrechtersuitrustingen)