Verslag Algemene Vergadering & Gala van de Gouden Fluit

vrijdag 7 juni 2024

vanaf 19u00


Maatschappelijke zetel
Grotesteenweg 633

2600, Antwerpen

Verslag KSOVA Algemene Vergadering & Gala van de Gouden Fluit


Op vrijdag 7 juni 2024 vond op de maatschappelijke zetel de traditionele Algemene Vergadering en het Gala van de Gouden Fluit plaats.


Vanzelfsprekend gaf het bestuur de leden een inkijk in de evenementen die in het seizoen 2023/2024 plaats vonden. Zo werd de traditionele openingswedstrijd tussen de leden van + en -25 jaar vervangen door een geslaagde padelavond waar Dirk Schoenmakers de overwinning mee naar huis nam. Verder ging KSOVA dit seizoen meermaals internationaal! De eerste maal om een wedstrijd te spelen tegen onze Maastrichtse vrienden, de tweede maal om een geslaagde KSOVA On Tour Internationaal in Liverpool te houden. Lang verhaal kort (anders moeten we een boek schrijven over de afgelopen evenementen): KSOVA leeft!


Verder waren er ook enkele administratieve verplichtingen die uitgevoerd moesten worden. Zo werd de boekhouding na controle door twee effectieve leden goedgekeurd en bijgevolg de kwijting aan de bestuurders verleend. Hierna was er een interpellatie met betrekking tot het wijzigen van de statuten. Zo stond er in de vorige versie in dat, indien de vereniging ontbonden zou worden, de passiva aangezuiverd door de activa naar het Sociaal Fonds der scheidsrechters ging. Gezien dit fonds enkele jaren geleden opgedoekt is, heeft de Algemene Vergadering toestemming verleend om dit uit de statuten te schrappen. Om het deeltje "administratieve verplichtingen" af te ronden moesten we het natuurlijk ook nog hebben over de benoeming van het bestuursorgaan. Christophe Lenaers liet eerder weten zijn ontslag in te dienen als bestuurder, wat gezien de geboorte van zijn zoon een vrij logische beslissing is. Verder werd Eren Sal opnieuw benoemd als bestuurder voor een mandaat van drie jaar.


Om de Algemene Vergadering af te ronden waren er twee personen die extra in de bloemetjes gezet werden. Zo werd Yvo Driesen benoemd tot ere-lid. Yvo is al jaren actief binnen de vereniging waardoor deze onderscheiding niet meer dan verdiend is! De tweede persoon die we extra in de bloemetjes hebben gezet is François De Leeuw. François is maar liefst 60 jaar (!) lid van onze kring. Hij mag, terecht, terugblikken op een hele mooie carrière. Zowel als scheidsrechter als opleider. Om deze reden spreken we vanaf nu niet meer over de trofee Lid van Verdienste, maar over de trofee van François De Leeuw


Na het nuttigen van verschillende dranken en hapjes opende Jiri Bergs (in afwezigheid van Christophe) het Gala van de Gouden Fluit (of Float, zoals hij het zelf zou noemen). Tijdens dit gala waren enkele leden genomineerd in diverse categorieën. Uiteindelijk kan er maar één persoon per categorie de trofee mee naar huis nemen, dus we lijsten de laureaten even op:


Winnaar De Gouden Fluit 2023/2024: Fazin Ahmad

Winnaar Futsal Ref van het Jaar: Abdeslem Hajou

Winnaar Assistent-scheidsrechter van het Jaar: Nemo Van Hoof

Winnaar Refsix Cup (onze reglementenquiz): Elliot Daniels

Winnaar Belofte van het Jaar: Tim Langenakens

Winnaar Trofee François De Leeuw: Peter Boons


Aan alle winnaars: proficiat! Aan alle niet-winnaars: blijf werken en volgend jaar is het misschien aan jou!


Na het gala konden de leden nog gezellig napraten. Het bestuur van KSOVA hoopt jullie volgend seizoen allemaal terug te zien op de talloze activiteiten die de vereniging organiseert!


Robert De Vos & Tim Langenakens
Robert De Vos & Tim Langenakens
François De Leeuw
François De Leeuw
François De Leeuw ontvangt een bedanking voor 60 jaar lidmaatschap van kersvers benoemd ere-lid Yvo Driesen.
Yvo Driesen
Yvo Driesen
Tim Janssens overhandigt een foto kader ter ere van Yvo Driessen zijn benoeming tot ere-lid.
Prijzen
Prijzen
Gezellig napraten
Gezellig napraten
Genieten van hapjes
Genieten van hapjes
Dirk Schoenmaekers & François De Leeuw
Dirk Schoenmaekers & François De Leeuw
Senne Boeckx & Stijn Lemmens
Senne Boeckx & Stijn Lemmens
Dirk Schoenmaekers & Jiri Bergs
Dirk Schoenmaekers & Jiri Bergs
Jiri Bergs
Jiri Bergs
Laureaten
Laureaten
Nemo Van Hoof
Nemo Van Hoof
Zaal
Zaal
Privacy policy

OK