Cronos Groep

Contactgegevens


Cronos Groep

Veldkant 33A

2550 Kontich


03/450 80 30

https://cronos-groep.be/Cronos Groep


Opgericht in 1991 is Cronos Groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 3500 medewerkers. Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe.


Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met Cronos IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.


De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.


INNOVATIEF ONDERNEMERSCHAP

Cronos Groep is een diverse groep actief in meerdere innovatieve sectoren. Ze wil een katalysator zijn in het vertalen van wetenschappelijk onderzoek rond nieuwe technologieën naar zakelijke oplossingen toe.


STERKE GROEP

Cronos Groep is ook een early stage investor, incubator, combinator en venture capitalist. Cronos Groep participeert in meer dan 200 bedrijven in diverse sectoren en is actief betrokken bij de opstart van een kleine 20 bedrijven per jaar.


NIEUWE TECHNOLOGIEËN

De bedrijven onder Cronos Groep zijn voorlopers in het introduceren en gebruiken van nieuwe en innovatieve technologieën naar bedrijven toe in diverse sectoren die dikwijls onderhevig zijn aan ingrijpende veranderingen zoals de Media sector en uitgevers, Banken en verzekeringen, Utilities, …


SUPPORT

Cronos Groep zoekt wereldwijd naar de beste technologie, gaat actief kenniscellen vormen en stimuleert potentiële ondernemers binnen de kenniscellen om met de betreffende technologie aan de slag te gaan.


Voor mee informatie, ga naar www.cronos-groep.be