Verslag KSOVA Openingsactiviteit 2023

Verslag KSOVA Openingsactiviteit 2023 - Padel + Food&Drinks


Vrijdag 15 september was het dan zover, onze openingsactiviteit van het nieuwe seizoen. De traditie die we graag verder zetten, al was het deze keer iets totaal anders: een padeltornooi i.p.v. de voetbalwedstrijd -25 vs. +25.


Rond 19u verzamelden onze enthousiaste sportievelingen in Borsbeek op de oud-pleinen van Borsbeek Sport en nu de thuisvan van El Citadel Padel. Graag zou ik hier hen al ontzettend willen bedanken voor de uitstekende organisatie en service!


Een inventief tornooi zorgde ervoor dat we 5 wedstrijden konden spelen met altijd een andere sparringspartner maar ook andere tegenstanders. Na die 5 wedstrijden werd een klassement opgemaakt en volgende 4 spelers mochten zich opmaken voor de finale: Dirk Schoenmaeckers, Ozan Cayir en bestuursleden Eren Sal en Tim Janssens. Loting zorgde ervoor dat Dirk en Tim het opnamen tegen Ozan en Eren. Ondanks zijn ongeslagen status in de voorrondes moest Eren samen met Ozan het onderspit delven: 6-2!


Na de inspanning komt de ontspanning: een heerlijk stukje kip met appelmoes. Voorzitter Christophe Lenaers nam nog even het woord om de aanwezigen te bedanken en de prijsuitreiking voor zijn rekening te nemen.


Een geslaagde eerste editie van het padeltornooi. Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig met de volgende activiteiten voor te bereiden. Hou onze website en socials dus zeker goed in het oog.


#KSOVA #RoyalAntwerpReferees #Refsix #AntwerpRA #Referees #Padel #Scheidsrechter #VoetbalVlaanderen